fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Розбірки між терористами: Стрєлков звинувачує Болотова в здачі позицій

Один з лідерів терористів на сході України Ігор Стрєлков звинуватив «керівництво» так званої «Луганської народної республіки» в тому, що терористи з Луганської області дозволили себе оточити силам антитерористичної операції. Як повідомляє «Цензор.НЕТ», дану заяву Стрелкова поширили проросійські блогери.

«Я не звик критикувати «позаочі», але у мене є достовірні відомості про те, що Болотов не тільки некомпетентний як військовий керівник, але також ця людина абсолютно не бажає працювати на загальну справу. Болотов зібрав «під собою» купу бронетехніки і дав дозвіл оточити Луганську область з усіх боків. Він відрізав шляхи постачання. Для довідки – у цієї людини є стільки танків і гармат, що ми б сміливо змогли міцно утримувати фронт від Донецька до Лисичанська», – прокоментував ситуацію один з лідерів терористів на сході України Ігор Стрєлков.

Як повідомлялося раніше, «керівник» самопроголошеної «Луганської народної республіки» Валерій Болотов доручив  «міністерству оборони» розпочати контрнаступ.

Читайте також: