fbpx
Політика

У РНБО роз’яснили цілі третього етапу мобілізації

   РНБО наразі немає чіткої статистики, скільки українських військових буде мобілізовано. Про це в ефірі телеканалу “Україна” сказав речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє УНН.

 “Цифри зараз збираються у силових відомствах, вони передаються до Генерального штабу і через військові комісаріати будуть надавати людей”, — зазначив він. Речник РНБО зауважив, що “часткова мобілізація оголошена для того, щоб підсилити ті підрозділи, які зараз займаються звільненням нашої країни у складі сил нашої АТО”. Він також додав, що тотальної ротації військових на сході не передбачається.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 “За основу ротація не береться. Зрозуміло, що деякі люди будуть замінені на місцях, але йдеться про підсилення і пришвидшення АТО. І ми не можемо позбавлятися від тих досвідчених воїнів, які якщо зараз вийдуть з передових позицій і залишать напризволяще наших хлопців, які ще не були обстріляні, то оце вже буде злочин. Тому їх зараз підсилюють”, — зазначив А. Лисенко.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

  Джерело: УНН

Читайте також: