fbpx
Політика

П. Порошенко схвалив розпуск фракції КПУ

    Президент України Петро Порошенко підписав зміни до закону про регламент. Про це на своєму мікроблозі у Twitter повідомив речник Президента Святослав Цеголко, передає УНН.

 "Президент підписав зміни до закону про регламент", – написав С. Цеголко.

 Нагадаємо, ВР прийняла поправки до регламенту, які дозволять розпустити фракцію КПУ. Як повідомлялось раніше, спікер ВР Олександр Турчинов наголосив, що відразу, як тільки президент України підпише Закон №4307а, відповідно до якого ухвалюються зміни до регламенту, що дозволяють голові Верховної Ради розпускати фракції за відсутності мінімально необхідної кількості депутатів закон, він одразу оголосить про розпуск фракції КПУ.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За словами голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, він "сьогодні ж направить цей закон на підпис президенту". "Як тільки закон буде підписаний, я оголошу про розпуск фракції Комуністів у парламенті", – додав О. Турчинов, наголосивши, що це чесне і справедливе рішення, яке "повинне відновити історичну справедливість перед мільйонами українців, яких зраджувала ця політична сила".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: