fbpx
Політика

Свободівці пропонують заборонити фільми і шоу російського виробництва

"Свобода" пропонує заборонити трансляцію російських фільмів і шоу та гастролі артистів РФ на території України.

   Народні депутати від фракції "Свобода" зареєстрували проект постанови "Про додаткові заходи для захисту інформаційного простору України". Про це під час брифінгу повідомив їх лідер Олег Тягнибок, передає кореспондент УНН.

 Цією законодавчою ініціативою, за його словами, передбачено дати доручення відповідним інформаційним державним структурам максимально провести дії, які б могли захистити національний інформаційний простір і обмежити трансляцію всіх ворожих каналів на території України, оскільки інформаційний простір України нині перенасичений трансляцією фільмів та шоу російського виробництва.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "Ми направимо відповідний запит до Міністерства закордонних справ України з переліком усіх зірок російської естради: шоуменів, співаків, артистів, які публічно висловлюються і принижують українську держав, з метою недопущення їхніх гастролів чи відвідувань української держави та ведення професійної публічної діяльности на території України", – сказав він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: