fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Українського журналіста, який висвітлював справу Надії Савченко, готують до депортації

Український тележурналіст Євген Агарков, який прибув до Росії висвітлювати справу викраденої української льотчиці Надії Савченко, найближчим часом буде депортований на територію України. Як повідомляють у Федеральній міграційній службі Російської Федерації, в даний момент український журналіст знаходиться в центрі тимчасового утримання у Воронезькій області.

«Так, в даний момент український журналіст перебуває у нас. На територію Російської Федерації Євген Агарков прибув 18 липня», – про це розповідають російські засоби масової інформації посилаючись на представника у Федеральній міграційній службі. Крім цього російські ЗМІ додають, що на умови утримання тележурналіст з України не скаржиться.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За словами представника Федеральної міграційної служби Російської Федерації, журналіст буде знаходитися в центрі тимчасового утримання протягом 10 днів. За цей період часу у нього є можливість оскаржити рішення суду. Якщо рішення про депортацію журналіста не буде оскаржено, то протягом 2-7 днів він буде відправлений на Батьківщину.

Читайте також: