fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи забирають автомобілі у жителів Луганська за наказом Болотова, – місцеві ЗМІ

Терористи, які орудують в Луганську, силою відбирають легкові автомобілі у місцевих жителів, які пересуваються на них по місту. Такі новини прийшли від луганського порталу новин Luganskie.com, в якому послалися на слова постраждалого від таких дій терористів пенсіонера.

«Сьогодні я і моя дружина їхали від дочки, де гостювали на вихідних. З дочкою ми живемо в різних кінцях міста. На під’їзді до центру нас зупинили і сказали, мовляв, їздити не можна. Більше того, нас звинуватили в тому, що ми порушили наказ Болотова, і почали погрожувати нам ув’язненням у підвалі. А після цього терористи просто забрали машину», – прокоментував ситуацію в Луганську місцевий пенсіонер. За словами постраждалого чоловіка, він раніше не чув ні про який «наказ».

«На півдні міста ми вже третю добу сиділи без світла. Наш телефон працював теж через раз. Як нам було знати, що їздити не можна?», – каже чоловік.

Також на місцевому новинному порталі відзначають, що ватажок луганських бойовиків Валерій Болотов ввів заборону на пересування по Луганську на приватному автотранспорті строком на три дні. Сьогодні перший день дії «наказу».

Читайте також: