РНБО: “Терористи продовжують обстрілювати позиції сил АТО, незважаючи на заяву Путіна”

Терористи продовжують вести активні бойові дії проти сил української антитерористичної операції, незважаючи на заяву російського лідера Володимира Путіна про встановлення миру на час розслідування трагедії з "Боїнгом-777". З такою заявою виступив спікер РНБО Андрій Лисенко під час сьогоднішнього брифінгу в столиці України. Слова Лисенка наводить кореспондент «Укрінформу».

«Незважаючи на жахливу катастрофу з малайзійським літаком, а також, незважаючи на сьогоднішню заяву російського президента Володимира Путіна про плани відновити мир на сході України, терористи продовжують вести активні бойові дії», – прокоментував ситуацію Андрій Лисенко.

Related Post

Таким чином, тільки за минулу добу збройними російськими найманцями були вчинені обстріли блокпостів і позицій підрозділів Збройних сил України.

Як повідомляють в РНБО, терористи обстріляли блокпости в районах населених пунктів Червонопартизанськ, Олександрівка, Іллєнко, Дмитрівка, Маринівка, Кодима, Новокалинове, Солодке, Червона Гора, Предтечно і Луганськ.

Leave a Comment