fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Путін наказав диверсійним загонам РФ піти з України, – Тимчук

Після трагедії з "Боїнгом" В. Путін відвів диверсійні підрозділи з України назад в РФ.

 Після трагедії з малайзійським "Боїнгом" частину диверсійних підрозділів, які базувалися біля українського кордону і вже були перекинуті в Україну, В. Путін повернув назад до Росії. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає УНН.

 Як зазначив Д. Тимчук, у складі екіпажів і бойових розрахунків закидалися з території РФ зразки озброєння і військової техніки. "Були помічені вже не тільки російські найманці, а й військовослужбовці ЗС РФ, це є прихованим військовим вторгненням в Україну, що набуло масштабів з 15 липня. Однак після трагедії з малайзійським "Боїнгом" частину своїх підрозділів В. Путін повернув назад до Росії.

 Таким чином, В. Путін побічно підтверджує той факт, що Росія почала черговий етап військового вторгнення в Україну 28 червня, коли сили АТО дотримувалися перемир’я. З цієї дати в бойових зіткненнях з українськими силовиками знову активно беруть участь російські військовослужбовці. Збитий малайзійський "Боїнг " – саме на совісті російських фахівців, що обслуговували закинутий з території Росії ЗРК "Бук М1", з якого і був проведений пуск ракети, що вразила авіалайнер", – зазначив Д. Тимчук.

 Як повідомляв УНН, 17 липня Д. Тимчук зазначав, що на території України в прикордонних районах вже діють майже 400 так званих "зелених чоловічків", тобто військових у формі ЗС РФ без розпізнавальних знаків.

 Джерело: УНН

Читайте також: