fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Луценко повідомив про знайдене в Слов’янську масове поховання мешканців, закатованих бойовиками

 У Слов’янську виявлено масове поховання жертв бойовиків.

У звільненому від російських терористів місті Слов’янську (Донецька область) правоохоронці виявили масове поховання громадян, по-звірячому закатованих бандитами під час терористичної окупації міста. Про це УНН повідомляє з посиланням на "5 канал", який цитує заяву радника президента України Юрія Луценка.

 "Зараз в Слов’янську працює спеціальна група МВС, яка виявила поховання десятків закатованих бойовиками ДНР тіл місцевих жителів. Свідки дають свідчення про звірства терористів: викрадення, тортури, спалення живцем, насильство. Саме з цими людьми співпрацює Кремль. Саме їм він постачав спочатку автомати та гранатомети, потім ПТУРСи і ПЗРК, потім "Град", тепер – "Бук", – зазначив Луценко.

 Він також зазначив, що Україна в своїй війні проти бандитів повинна отримати підтримку всього цивілізованого світу. "Українські війська є кулаком, який знищить терористів. Краще і швидше це буде зроблено за підтримки м’язів всього цивілізованого світу. Для цього Україна повинна отримати доступ до розвідувальної інформації, поставок сучасної зброї та технічного спорядження. Прийнятий у двох читаннях Конгресом США Акт про недопущення російської агресії визначає такі можливості через статус союзника США без членства в НАТО", – підкреслив Юрій Луценко.

 Джерело: УНН

Читайте також: