fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи викрали з місця трагедії Боїнгу 36 тіл, – ДонОГА

Як повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації, терористи, що орудують на сході України, викрали 36 тіл з місця катастрофи малайзійського Боїнга – 777. Нагадаємо, що літак був збитий над Донецькою областю проросійськими терористами. В результаті трагедії загинуло 298 осіб. В даний момент пошукові роботи на місці трагедії тривають.

Виходячи з повідомлення прес-служби Донецької обласної державної адміністрації, після того, як була закінчена активна стадія робіт на місці трагедії, бойовики з так званої «Донецької народної республіки» прибули в селище Розсипне і викрали тіла. Крім цього в адміністрації також повідомляється, що під час цих дій терористи прогнали з місця трагедії рятувальників, відібравши у них засоби зв’язку. Тіла загиблих пасажирів лайнера бойовики завантажили у вантажівки. За словами самих терористів, вони збираються вивести тіла в Донецьк.

«Очевидно, що вони здійснюють спроби зірвати слідчі дії. Даний вчинок терористів не має ніякого морального виправдання», – повідомляють у прес-службі адміністрації.

Читайте також: