Росію можна здолати лише об’єднавшись – Томенко

 Народний депутат України, радник президента України Микола Томенко заявив, що сьогодні світ зіткнувся з новим серйозним випробуванням, подібним тим, які він вже проходив в ХХ столітті. Як зазначив Микола Томенко, спочатку світова спільнота боролося з фашизмом, а потім – з «сталінізмом». Тепер же, за його словами, з’явилася нова ідеологічна людиноненависницька ідеологія, яку умовно можна назвати «рашизм».

 Про це повідомила його прес-служба.

 Депутат звернув увагу на те, що цей самий «рашизм» за змістом не сильно відрізняється від фашизму чи сталінізму.

Related Post

 «У першому випадку Гітлер знищував усіх «несправжніх» арійців по всьому світу, щоб захистити інтереси «справжніх» арійців. У другому випадку Сталін знищував усіх, хто не підтримував комуністичну ідеологію. А тепер Росія, яка спочатку боролася інформаційно й ідеологічно, по всьому світу підтримує будь-які методи (у тому числі, і військові), щоб знищити тих, хто не підтримує ідеологію «Русского мира». Всі, хто коли-небудь знав або вивчав російську мову, або має російське коріння, потрапляють під державний і політичний «захист» Путіна, незважаючи на те, хочуть вони цього «захисту» чи ні», – сказав він.

 За його словами, на прикладі України можна побачити, що ця ідеологія продовжує гірші традиції фашизму і сталінізму.

 Як він вважає, історія зі збитим пасажирським авіалайнером над Україною, повинна покласти край дискусії про те, чи варто боротися з «рашизм» чи ні. Микола Томенко підкреслив, що тепер країни Євросоюзу повинні розуміти, що можуть зупинити Росію лише об’єднавшись, використовуючи політичні, економічні та, при необхідності, військові методи.

Leave a Comment