fbpx
Політика

Росія пригрозила Україні точковими ударами

Росія як і раніше продовжує звинувачувати Україну в організації обстрілу російської території. Правда, вона сумнівається в навмисності цих випадків і все ж посилається на непрофесіоналізм українських військових або просто випадковість. Але якщо це продовжуватиметься, Москва загрожує завдати точкові удари. Про це в ефірі телеканалу «Росія 24» заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, передає РІА Новини.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Читайте: У Обами розуміють, що Україна не могла збити «Боїнг- 777»

«Ми вже попередили, що якщо це продовжуватиметься, то ми приймемо необхідні заходи. Як мінімум, якщо буде зрозуміло, що це навмисно зроблено, я переконаний, що нам потрібно таку точку придушити разовим чином», – сказав він.

Водночас про катастрофу Боїнга-777 на Донбасі офіційних коментарів від МЗС РФ поки не надходило. Але у лідерів багатьох країн не викликає сумніву, що до трагедії причетна РФ, так як на сході працюють проросійські сепаратисти, та й такої техніки, зокрема ракетного комплексу «Бук», з якого імовірно був нанесений удар по літаку, в розпорядженні України немає.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 

Читайте також: