fbpx
Політика

РФ намагається приховати свою причетність до знищення пасажирського авіалайнера – Шкіряк

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передача самописців з збитого бойовиками літака в Москву – це спроба приховати сліди цього теракту. За його словами, зараз терористи всіляко заважають пошуково-рятувальним роботам на місці події, намагаючись самостійно знайти «чорні ящики».

 «Міжнародні злочинці вже заявили, що передадуть бортові самописці тільки Кремлю. Власне, це ще одне яскраве підтвердження того, хто стоїть за цим страшним злочином», – сказав Зорян Шкіряк.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 У той же час, як він зазначив, є ще один варіант дій з боку Путіна – знайшовши самописці, їх можуть просто знищити, щоб остаточно замести сліди злочину.

 «При цьому вони просто будуть розповідати, що не знайшли їх», – додав Зорян Шкіряк.

 Тим не менш, він переконаний, що як би російські спецслужби не намагалися приховати істину, для всього світу вона очевидна.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «За жахливий теракт на території України з масовим вбивством іноземних громадян, серед яких 80 дітей!!, особисту відповідальність несе Путін. ДНР – ЛНР = європейська Аль Каїда… Сподіваюся, що цивілізований світ це усвідомлює», – написав він у Facebook.

Читайте також: