fbpx
Політика

Боїнг 777. Меркель: “Поки про нові санкції проти РФ говорити рано”

Канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила впевненість, що в даний момент вводити додаткові санкції щодо Російської Федерації поки що зарано. З такою заявою німецький канцлер виступила сьогодні, в ході прес-конференції в Берліні. Відзначимо, що на цій прес-конференції німецький політик говорила про жахливу трагедію з малазійським "Боїнгом", який розбився на території Донецької області.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Для початку, за словами Ангели Меркель, світова спільнота повинна визначити причини катастрофи лайнера на сході України, а вже після цього можна думати над тим, чи є підстави для того, щоб ввести додаткові санкції проти Російської Федерації.

«Щодо питання з введенням нових санкцій, то я хотіла б нагадати, що з моменту аварії літака не минуло навіть доби. В даний момент найголовніше – почати незалежне розслідування. З цієї причини нам не варто намагатися робити висновки доти, доки міжнародне співтовариство не отримає доступ до уламків літака», – упевнена Ангела Меркель.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, що в результаті аварії літака загинуло 298 осіб.

Читайте також: