fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Установки “Град” “працюють” по Україні з території Росії, – жителі Ростовської області

Після того, як в мережі з’явилося відео з обстрілом українській території з території Російської Федерації, жителі прикордонних з Україною районів (Ростовської області) змогли підтвердити факт перебування біля кордону російської військової техніки. Крім цього, жителі змогли впізнати місцевість, з якої російські «Гради» розстрілювали українські землі. Про це повідомляє журналіст «Нової газети», посилаючись на відомості місцевих жителів.
 
За словами місцевих жителів, обстріл з російських установок «Град» вівся у другій половині вчорашнього дня. Місцеві жителі також впізнали і місцевість, з якої «працювали» установки по території України.
 
На відеозаписі видно, що установки ведуть вогонь із степової території. Люди кажуть, що це місце розташоване на південному заході від виїзду в бік Ростова-на-Дону, в районі покинутої шахти «Степова». Також ростовці підтвердили, що по місту в бік кордону з Україною вчора, 15 липня, пройшла колона військової техніки, серед якої були і установки залпового вогню «Град».
 
«Тутешніми трасами військова техніка ходить регулярно», – кажуть місцеві жителі.

 

Робота "Граду" (відео):

Читайте також: