fbpx
Новини світу

Дзвінки про нібито заміновані об’єкти спрямовані на створення панічних настроїв у столиці, – ГУ МВС у Києві

Столичні правоохоронці не виключають, що серія телефонних дзвінків про нібито замінування столичних об’єктів спрямована на те, щоб створити в Києві атмосферу паніки. З такою заявою сьогодні, 17 липня, виступила голова відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві Ольга Білик.

«За однією з версій, яка розглядається правоохоронцями, дані дії зловмисники здійснюють для того, щоб штучно створити панічні настрої в столиці», – прокоментувала ситуацію Ольга Білик. За її словами, також анонімні дзвінки могли надходити не від зловмисників, а від людей, які страждають психічним розладом.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Правоохоронцям вдалося вже затримати одного із зловмисників. Як виявилося, затриманий чоловік психічно нездоровий. На даний момент затриманий знаходиться в спеціальному закладі, де його спочатку обстежують, а вже після лікуватимуть», – розповіла про затриманого зловмисника речник столичної міліції.

Нагадаємо, що цього тижня правоохоронцям надійшло 16 неправдивих повідомлень про замінування столичних об’єктів.

Читайте також: