fbpx
Політика

Ангела Меркель розповіла про нові санкції проти РФ

Канцлер Німеччини Ангела Меркель прокоментувала прийняття Європейським Союзом жорсткіших санкцій проти Російської Федерації. Нагадаємо, що новий ряд санкцій був прийнятий на саміті Європейського Союзу, який вчора, 16 липня, проходив у Брюсселі.

За словами німецького канцлера, більша частина вимог, поставлених Європейським союзом і спрямованих на деескалацію ситуації на Україні, виконано не було. Слова Ангели Меркель призводять німецькі засоби масової інформації.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Крім цього німецький канцлер підкреслила, що офіційна Москва і проросійські терористи, які орудують на сході України, відповідальні за зволікання в пошуках мирного виходу з ситуації, а також за зростаючу кількість жертв. У всьому цьому не можна звинуватити європейських посередників або українську сторону, підкреслила канцлер.

«Можна довгий час сперечатися на тему того, кінець це другого ступеня санкцій, або це початок третього ступеня, але, насправді, це не так важливо. В даний момент зрозуміло одне – вводячи ці санкції, ми вже торкаємося економіки країни», – розповіла німецька канцлер.

Читайте також: