fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Журналіст: “Красивого оголошення війни не буде”

Український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі прокоментував знаходження в Донецьку важкої військової техніки. За словами журналіста, керувати російськими танками, артилерійськими батареями, реактивними системами залпового вогню і БМП можуть тільки російські військовослужбовці, адже у них є практика застосування складної бойової техніки.
 
Крім цього журналіст підкреслив, що Російська Федерація не буде оголошувати війну Україні, а продовжуватиме діяти подібним чином, закидаючи на територію сусідньої держави дрібні групи спецназу і бронетехніки.
 
«Красивого оголошення війни з боку Російської Федерації не буде. Вони й далі будуть перекидати через кордон дрібні групи бронетехніки. Ця країна у відкритій формі чинить агресію проти України. Ми повинні докорінно переглянути ведення війни. Нам в даний момент необхідний чіткий і ясний план дій. Ми потребуємо швидкості прийняття рішень», – висловив свою точку зору Юрій Бутусов. Крім цього журналіст розмістив на своїй сторінці відеозапис, на якому зняті російські танки в Донецьку.

 

Танки РФ в Донецьку (відео):

Читайте також: