Порошенко: Український народ дасть гідну відповідь на всі виклики

Президент України Петро Порошенко впевнений, що Україна обов’язково переживе суворі випробування буднів і переможе в протистоянні, що виникло на Донбасі. Адже сила національного духу і єдність не раз допомагали українцям подолати всі труднощі на шляху розвитку і зміцнення державності. Про це він заявив у зверненні до українського народу з нагоди 24 -ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України, повідомляє прес-служба глави держави.

Related Post

«Зараз наша країна переживає суворі випробування. Але я твердо переконаний – український народ дасть гідну відповідь на всі виклики. Ми обов’язково переможемо. Суверенна і соборна Україна стане сучасною європейською державою – багатою і сильною» – підкреслив президент.

На думку Петра Порошенка, прийняття Декларації про державний суверенітет України стало потужним поштовхом до відродження української незалежності, показало одвічне прагнення українців бути господарями на своїй землі і чітко позначило історичний вибір українського народу – створення самостійної демократичної правової держави. Більшість положень цього документа є основоположними для розвитку нової України і покладені в основу її Конституції.

Leave a Comment