У Бішкеку фінансові розбіжності вирішують бойовими гранатами

За повідомленням РИА Новости з посиланням на представника МВС Киргизії, причиною вибуху бойової гранати в офісі цеху меблів на околиці Бішкека, що призвів до загибелі двох людей, виявилися фінансові розбіжності співробітників.

У середу, 25 вересня, опівдні потужний вибух прогримів в офісі цеху з виробництва меблів. В результаті вибуху загинув головний бухгалтер підприємства і бригадир цеху. Саперами на місці НП виявлений запал бойової гранати.

«1971 народження, бригадир підприємства В.П, зайшов в офіс, де перебували 1971 народження головний бухгалтер В.Щ із заступником. Чоловік під приводом необхідності поговорити з бухгалтером віч на віч попросив співробітницю (заступника) залишити кабінет. Через хвилину в приміщенні пролунав вибух. Декількома днями раніше між бухгалтером і бригадиром трапився на фінансовому ґрунті серйозний конфлікт», – зазначив представник МВС Киргизії.

Related Post

За версією правоохоронних органів, чоловік (бригадир) намагався таким чином налякати бухгалтера гранатою, але з вибуховим пристроєм не впорався, в результаті обидва загинули. За фактом вибуху гранати слідчими органами вже порушено кримінальну справу, призначені балістична та судово-медична експертизи. На даний момент міліція намагається з’ясувати, звідки у цивільної особи виявилася бойова граната. Крім цього, правоохоронні органи проведуть перевірку фінансової діяльності підприємства, зазначають у МВС Киргизії.

Даний випадок є вже другим за цей рік в Киргизії. Так у квітні поточного року в приватному будинку столиці Киргизії вибухнув снаряд, в результаті чого загинуло два брати: 30- річний Анатолій та 20- річний Андрій Колесникови. Колесникови були відомими в Киргизстані художниками-дизайнерами, які спеціалізувалися на скульптурних композиціях військової тематики, використовуючи для своєї творчості осколки артилерійських снарядів, гільзи і військову амуніцію. За матеріалами слідства, вони намагалися розпиляти бойовий снаряд, який вважали навчальним, «болгаркою».

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment