fbpx
Політика

Порошенко і Яценюк вимагають від ЄС ввести нові санкції проти РФ

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський поспілкувався з журналістами після зустрічі з українським керівництвом в Києві. Як він повідомив, президент України Петро Порошенко та прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернулися до нього з вимогою, щоб Європейський союз виконав свою обіцянку і посилив санкції проти Російської Федерації за невиконання своїх зобов’язань.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк виступають за те, щоб Російська Федерація поплатилася за свою позицію і небажання йти на врегулювання конфлікту на сході України.

 Водночас, як зазначив Радослав Сікорський, Польща виступає за те, щоб продовжилися переговори за участю України, Росії, Євросоюзу та Сполучених Штатів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Що ж до санкцій, то, як зізнався глава МЗС Польщі, це питання активно обговорюється як всередині Євросоюзу, так і між представниками Євросоюзу та Сполучених Штатів.

Читайте також: