fbpx
Політика

А. Гриценко вважає, що в Україні необхідно провести додаткову мобілізацію

Президент повинен оголосити додаткову мобілізацію – А. Гриценко.

 Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко вважає за необхідне додатково мобілізувати 30-40 тисяч солдатів і офіцерів із запасу для проведення ротації військових у зоні АТО. Про це він заявив у прямому ефірі на житомирському телеканалі "Союз ТВ", передає УНН.

 За словами Гриценка, люди зараз самостійно збирають підписи під зверненням до президента Порошенка про необхідність проведення додаткової мобілізації та ротації військових у зоні АТО. "Люди чули заяву, яку зробив тоді ще міністр Коваль, про те, що ротації не буде. Вони розуміють, що вже 5 місяць і потрібно робити ротацію", – сказав він.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Читайте: Путін несе загрозу всьому світу – Анатолій Гриценко

 "У цій ситуації президент має прийняти рішення і видати указ про додаткову мобілізацію 30-40 тисяч солдатів і офіцерів із запасу, яких протягом декількох тижнів підготувати і провести ротацію. Це було б розумне рішення", – зазначив політик.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 "Якщо цього не зробити, і просто відпускати солдатів у відпустку, або відправляти туди непідготовлених людей, тоді там все провалиться і ворог буде і в Києві, і в Житомирі і будуть жертви серед наших військових. Це неприпустимо", – переконаний політик.

 Джерело: УНН

Читайте також: