Донеччани незадоволені діями терористів, які встановлюють озброєння на дахах житлових будинків

Після того, як бойовики з так званої «Донецької народної республіки» почали розставляти озброєння на дахах житлових будинків Донецька, в квартири до місцевих жителів приходять «дилери» і пропонують продати свою квартиру за безцінь. Про це повідомляє муфтій Саїд Ісмагілов на своїй сторінці в соціальній мережі.

Related Post

«Сьогодні почали надходити повідомлення, що після того, як терористи почали розставляти своє озброєння на дахах будинків, по дворах і квартирах стали ходити «дилери». Вони пропонують продати земельні ділянки та житло за безцінь», – прокоментував ситуацію Саїд Ісмагілов. За словами муфтія, у зв’язку з цим деякі жителі Кіровського та Петровського районів міста висловили своє невдоволення і хотіли влаштувати стихійний мітинг. Інші жителі відрадили їх.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про те, що терористи недалеко від Горлівки викрали римсько-католицького священика польського походження Віктора Вонсовича. Як повідомляють місцеві священики, в даний момент так і не вдалося встановити місцезнаходження викраденого священика.

Leave a Comment