fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Аварія в московському метро: три людини загинули, десятки травмовані

Сьогодні, 15 липня, в московському метро сталася серйозна аварія. Як повідомляють російські засоби масової інформації, як мінімум три людини загинуло в результаті сходу з рейок трьох вагонів метро. Інформацію про це підтвердили в оперативному штабі.
 
«В даний момент відомо про трьох загиблих. Ще 30 осіб постраждали. 10 з постраждалих були доставлені в лікарні з різними травмами. У двох постраждалих діагностовані травми хребта. Стан їх здоров’я оцінюють як важкий», – прокоментували ситуацію журналістам ІТАР -ТАСС. У свою чергу влада російської столиці відомості про трьох загиблих в результаті аварії не підтвердила.
 
«Так, ми бачили, як з метро виносили одну людину. Вона загинула» , – прокоментували трагедію в департаменті охорони здоров’я Москви. Крім цього влада міста повідомляє про те, що в аварії постраждало більше 50 осіб. За відомостями влади, в основному люди отримали «неважкі травми».
 
Заступник мера російської столиці Максим Ліксутов заявив, що на місце трагедії в терміновому порядку відправився градоначальник Москви Сергій Собянін.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За попередніми даними, аварія сталася на перегоні між станціями «Парк Перемоги» і «Слов’янський бульвар». Причиною аварії називають стрибок напруги, який спровокував спрацьовування сигналізації. У результаті її спрацьовування електропоїзд різко зупинився.
 
На сайті столичного метрополітену уточнили, що через аварію припинено рух від станції «Парк Перемоги» до станції «Молодіжне».
 
До слова, цього року це не перша велика аварія на московському метро. 25 березня на перегоні між станціями «Текстильники» і «Волгоградський проспект» виникло задимлення силового кабелю. Тоді причиною аварії назвали коротке замикання.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

Аварія в московському метро (відео):

Читайте також: