fbpx
Політика

Ангела Меркель і Володимир Путін обговорили ситуацію в Україні

Під час переговорів німецького канцлера Ангели Меркель і російського президента Володимира Путіна, які відбулися за «закритими дверима» в Ріо-де-Жанейро, російський лідер спробував переконати свою співрозмовницю в необхідності почати прямі переговори між владою України і терористами, що орудують на сході країни.

Про це повідомляють європейські засоби масової інформації, посилаючись на прес-секретаря німецького канцлера Ангели Меркель.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Німецький канцлер Ангела Меркель і президент Російської Федерації Володимир Путін провели переговори, в ході яких було обговорено ситуацію на сході України. Канцлер Німеччини висловила підтримку ідеї російського президента про те, що влада України повинна якнайшвидше почати переговори з сепаратистами Донбасу», – розповів про хід переговорів політиків прес-секретар Ангели Меркель.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім того, за інформацією агентства, сторонам вдалося зійтися в думці, що існує необхідність поновити роботу тристоронньої контактної групи, до якої входитимуть представники України, РФ та ОБСЄ.

Читайте також: