Самооборона звинувачує владу Києва у спробі дискредитувати Майдан

З наметового містечка на Хрещатику і Майдані Незалежності в Києві щодня виганяють десятки алкоголіків. Таку інформацію в соцмережі Facebook оприлюднили представники так званої центральної ради сотень Майдану.

«Зараз отримуємо багато коментарів щодо неадекватних особистостей і чистоти на Майдані. Дійсно, така проблема у нас існує. Щодня ми займаємося цим питанням, прибираємо з периметра Майдану десятки алкоголіків та інших сумнівних особистостей», – сказано в повідомленні центральної ради сотень Майдану.

Після цього в самообороні Майдану звинуватили столичну владу у спробі «дискредитувати активістів, які як і раніше знаходяться на головній площі країни в наметовому містечку» . Як стверджують представники центральної ради сотень Майдану, щодня київська влада підсилає на Майдан нових алкоголіків.

«Влада зацікавлена в дискредитації Майдану, саме тому кожен день у нас з’являються нові алкоголіки, а також відбуваються різні провокації», – підкреслили представники Майдану.

Related Post

У повідомленні наголошується, що й деякі українські ЗМІ отримали відповідну вказівку щодо «дискредитації Майдану». На думку центральної ради сотень Майдану, журналісти спеціально знаходять в наметовому містечку таких неадекватів, роблячи «потрібну картинку» .

Активісти запевняють, що в цілому ситуація на Майдані виглядає зовсім інакше. Активісти просять не вірити всьому, що пишуть журналісти. У своєму повідомленні активісти запрошують усіх бажаючих на Майдан.

«Приходьте самі, проведіть там побільше часу, поспілкуйтеся з людьми, а також відвідаєте наші пікети та акції», – підсумували в центральній раді сотень Майдану.

Варто відзначити, що раніше генпрокурор України зажадав від активістів Майдану негайно звільнити адміністративні будівлі в центрі Києва, які були зайняті під час Євромайдану.

Leave a Comment