fbpx
Політика

Україна не зможе відчувати себе захищеною без членства в НАТО – Балога

 Народний депутат України Віктор Балога переконаний, що Україна ніколи не зможе бути захищеною без членства в НАТО.

«Тому заявляти з владних кабінетів про «передчасність таких кроків» і нашої «неготовності» – це те ж саме, що тяжкохворому відмовитися від лікування і свідомо приректи себе на смерть», – сказав він.

За словами політика, якщо влада продовжить "вестися" на кремлівські пропозиції – це призведе до ще більшого непорозуміння з народом, тому що  йдеться про безпеку країни, а з цим питанням не можна затягувати ні дня.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Як вважає Віктор Балога, першочерговим питанням для парламенту є зміна Закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики, де слід чітко позначити курс на НАТО. При цьому заявку на членство в альянсі, на його думку, слід подавати негайно. До того ж, як він зазначив, зараз в України є шанс отримати членство без затягування процесу і тим самим знайти гарантію захисту від агресора.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Тому, панове президент, спікер і прем’єр-міністр, Ваш спільний лист до Брюсселя – ознака єднання та порозуміння між гілками влади, вашої зрілості і послідовності у становленні європейських цінностей в країні. А мовчання і неготовність – це подвійні стандарти кожного з вас у ставленні до власного народу», – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: