fbpx
Політика

У Дніпропетровську до Дня незалежності розфарбують мости

Активісти з Всеукраїнської патріотично – волонтерської громадської організації «Легіон Добра» в Дніпропетровську готують до Дня незалежності України нову патріотичну акцію – «Дніпропетровськ – серце України». Хлопці хочуть за півтора місяці встигнути намалювати якомога більшу кількість стріт-арту на різних об’єктах.

До речі, це вони спільно з Русланом Колесніковим втілили в життя ідею підсвітити найбільший у світі герб України на будівлі готелю «Парус» в День Конституції. Нових проектів багато, і активісти запрошують приєднатися міських художників-патріотів, які хочуть вшанувати пам’ять загиблих («Небесну сотню», десантників, вертолітників, солдатів і мирних жителів).

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Хлопці хочуть до Дня незалежності розфарбувати Новий міст у кольори українського прапора. «Є люди, які зголосилися зайнятися фарбуванням. Наприклад, патріоти готові повністю пофарбувати Новий міст у жовто-синю гаму. Є ще активісти, які взялися аналогічно розмалювати всі стели на в’їздах до Дніпропетровськ і область, а також всі мости міста, що з’єднують схід і захід України», – розповів один з організаторів.

Читайте також: