fbpx
Політика

В особі Юлії Тимошенко терористи бачили вільну і демократичну Україну, – політолог

Те, що терористи на сході України використовували портрет Юлії Тимошенко як мішень в навчальному тирі, може свідчити про те, що саме колишній український прем’єр-міністр є уособленням вільної демократичної України для терористів. Таку точку зору в інтерв’ю «Цензор.НЕТ» висловив український політолог Кость Бондаренко.

Про те, що портрет Юлії Тимошенко сепаратисти використовували як мішень, стало відомо від журналіста Мустафи Найєма, який розповів про це у своєму репортажі зі Слов’янська. До слова, на вихідних українським силовикам вдалося взяти під повний контроль це місто Донецької області.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Очевидно, що терористи хотіли стріляти по тих, кого вони найбільше ненавиділи. Сепаратисти воювали проти незалежної, сильної та європейської України. Їхні дії з фотографією Юлії Тимошенко говорили про те, що терористи асоціювали таку Україну саме з Юлією Тимошенко», – висловив свою точку зору український політолог.

Відзначимо, що сьогодні в Держприкордонслужбі заявили про те, що РФ продовжує накопичувати важку військову техніку на кордоні.

Читайте також: