fbpx
Ситуація на Південному Сході України

“Укрпошта” відкриває свої відділення в Слов’янську і Краматорську

Державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» оголосило про те, що робота поштових відділень в Слов’янську і Краматорську Донецької області відновлена. Таку інформацію надав кореспондент «РБК-Україна», посилаючись на прес-службу підприємства.

«Всі відділення поштового зв’язку, які розташовані в містах Краматорську і Слов’янську, знову працюють згідно затвердженого режиму роботи», – свідчить повідомлення прес- служби державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошти».

Крім цього сьогодні глава українського Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що протягом найближчого тижня в Слов’янську і Краматорську повинен з’явитися телевізійний сигнал. За словами міністра, телевізійну вишку поремонтувати найближчим часом не вийде, але телевізійний сигнал буде встановлений і без неї вже найближчим часом. Також Аваков додав, що для допомоги місцевим жителям працюватиме спеціальний гуманітарний коридор.

Відзначимо, що слов’янська телевежа впала після перестрілки на горі Карачун. Висота вежі становила 22 метри. Причиною катастрофи став обстріл тросів, які зміцнювали вежу.

Читайте також: