fbpx
Політика

У «УДАРі» наполягають на розпуску Верховної Ради

 "УДАР" допоможе П. Порошенку знайти підстави для розпуску парламенту.

 На наступному пленарному тижні, якщо парламент не проголосує за постанову про саморозпуск, "УДАР" шукатиме для Петра Порошенка підстави розпустити Верховну Раду президентським указом. Про це під час прес-конференції повідомив народний депутат "УДАРу" Павло Розенко, пише УНН.

"У суспільстві складається гостра ситуація і в своїй роботі вже пробуксовує уряд. Тому наступні два сесійні тижні будуть вирішальними для роботи Верховної Ради України. "УДАР" наполягатиме, щоб на одному з наступних перших засідань Верховної Ради була проголосована постанова про саморозпуск, підписана трьома опозиційними силами. Ми хочемо, щоб це політичне рішення прийняв весь склад. Але якщо цього не буде зроблено на наступному пленарному тижні у Верховній Раді України, то я не виключаю, що ми проведемо відповідні консультації з іншими нашими партнерами по коаліції і будемо самостійно формувати підстави для президента України, щоб він міг розпустити Верховну Раду України", – сказав Розенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він уточнив, що "УДАР" думає над тим, як можна буде створити конституційні умови в парламенті, щоб надати можливість Петру Порошенку розпустити Верховну Раду України.

За матеріалами: УНН

Читайте також: