fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Українські силовики відновили повний контроль над Слов’янськом і Краматорськом

Сили антитерористичної операції встановили повний контроль над Слов’янськом і Краматорськом. Про це в неділю, 6 червня 2014 року, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«У цих містах за вказівкою президента України Петра Порошенка – верховного головнокомандувача Збройні сили України починають відновлення інфраструктури населених пунктів, налагоджують постачання питної води, продуктів харчування та іншої гуманітарної допомоги місцевому населенню», – наголошується в повідомленні.

Також у прес-центрі АТО розповіли про початок вирішення проблем з надходженням коштів для виплат стипендій, пенсій і заробітних плат місцевим жителям. У той же час в прес-центрі підкреслили, що «банди бойовиків продовжують нападати на військовослужбовців України».

«Вчора, приблизно о 23:00, біля населеного пункту Піски терористами зі стрілецької зброї був обстріляний один з опорних пунктів ЗС України. У відповідь бойовики отримали гідну відсіч. Втрат серед українських силовиків немає. Спроба ще раз обстріляти блокпост силовиків АТО мінометним вогнем також виявилася безуспішною», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, над міською радою Слов’янська було піднято державний прапор України.

Читайте також: