fbpx
Новини світу

Блаженнішого митрополита Володимира поховають на братському кладовищі біля храму Різдва Божої Матері

Митрополита Володимира поховають на Лаврському братському кладовищі.

 Відспівування Блаженнішого Митрополита Володимира відбудеться 7 липня на площі перед Успенським собором Києво-Печерської лаври. Поховають предстоятеля УПЦ на Лаврському братському кладовищі біля храму Різдва Божої Матері.

Як повідомляється в Журналах Священного Синоду Української православної церкви, який відбувся сьогодні у Києво-Печерській лаврі, обов’язки з організації та проведення похорону Митрополита Володимира покладені на спеціально створену комісію.

Читайте також:  Сьогодні День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

До складу комісії з організації та проведення похорону Блаженнішого увійшли намісник Свято-Успенської Києво-Печерської лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел; керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній; митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр; протоієрей Георгій Коваленко, голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ; архімандрит Іона (Радзівіл); протоієрей Валерій Кравець.

Читайте також:  Путін і Зеленський "повинні припинити вбивати людей" і побитися сам-на-сам

Також Священним Синодом УПЦ утворена Комісія з прийому покійного Блаженнішого Митрополита Володимира. Її очолив архієпископ Хустський і Виноградівський Марк.

Джерело: УНІАН

Читайте також: