fbpx
Шоу-бізнес

У Хайден Панеттьєрі та Володимира Кличка народиться двійня

Український боксер Володимир Кличко і його американська наречена Хайден Панеттьєрі очікують двійню. Про це з посиланням на джерела в оточенні пари, повідомило інтернет-видання Classicalite.

За даними світських репортерів, недавно американська актриса сама натякнула своїм друзям, що вагітна не одною дитиною, оскільки занадто сильно додала у вазі. Знайомі пари стверджують, що діти не входили в найближчі плани Кличко і Панеттьєрі, і тому Хайден в жаху від майбутнього народження дитини.

Нагадаємо, нещодавно 24-річна актриса Хайден Панеттьєрі і 39-річний боксер Володимир Кличко відпочивали на фешенебельному курорті на півночі Сардинії в Середземному морі. Поповнення в зірковій парі очікується до листопада, а зараз пара насолоджується спільним відпочинком на курорті Порто-Черво.

А вже через пару тижнів Володимир Кличко ненадовго розлучиться зі своєю коханою і поїде на тренувальний збір до Австрії. Черговий захист титулів українського суперважкоатлета відбудеться шостого вересня в Гамбурзі. Кличку -молодшому буде протистояти болгарський боксер Кубрат Пулєв.

Читайте також: