fbpx
Політика

Доній і Тимошенко вимагають відкликати Калетник зі складу Постійної делегації в ПА ОБСЄ

 Народні депутати Олександр Доній і Віктор Тимошенко з депутатської групи «Суверенна європейська Україна», звернулися до спікера парламенту Олександра Турчинова з вимогою відкликати нардепа Оксану Калетник зі складу Постійної делегації у Парламентській асамблеї ОБСЄ.

 Як відзначають Доній і Тимошенко, їх обурило негативне голосування делегата під час прийняття декларації про засудження дій Російської Федерації за анексію Криму і сприянню конфлікту на сході України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «У зв’язку з цим просимо розглянути питання про відкликання народного депутата України Калетник Оксани зі складу Постійної делегації в ПА ОБСЄ як таку, що дискредитує Україну на міжнародній арені і має антидержавні погляди», – йдеться у зверненні.

 При цьому Олександр Доній і Віктор Тимошенко також звернули увагу на те, що Оксана Калетник була делегована від фракції КПУ, легітимність роботи якої в парламенті викликає сумнів у зв’язку з скороченням кількості нардепів у цій фракції.

Читайте також: