fbpx
Освіта

Для абітурієнтів Донецької і Луганської областей пройде третя сесія ЗНО

  Для абітурієнтів з Донецької та Луганської областей, які не пройшли зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) в основну та додаткову сесію буде організована третя сесія, повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.

"У нас ще в Донецькій і Луганській області залишається близько 13 тисяч абітурієнтів, які не приїхали на додаткову сесію. Ми для них будемо проводити третю сесію зовнішнього оцінювання. Вона проходитиме в університетах Донецької та Луганської областей в кінці серпня. Ми всі дуже сподіваємося, що до того часу військово-політична ситуація на тих територіях зміниться і ми зможемо там провести зовнішнє оцінювання", – сказав І.Лікарчук на прес-конференції в Харкові в п’ятницю.

Він повідомив також, що вступна компанія в вузах Донецької та Луганської областей триватиме до 25 вересня, а почнеться, як і у всій Україні, 11 липня.

І. Лікарчук також відзначив високий рівень явки на додаткову сесію з української мови та літератури, яка проходить у п’ятницю. За попередніми даними в середньому по Україні цей показник становить 93 %.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: