fbpx
Політика

Томенко вважає, що окремі депутати відстоюють введення воєнного стану заради перенесення парламентських виборів

  Як повідомив народний депутат України, радник президента України Микола Томенко, він з повагою ставиться до вимог введення воєнного стану з боку тих, хто зараз воює на сході країни.

«Хоча і серед них є різні точки зору; є ті, хто підтримують, як і я, професійну, скоординовану АТО», – зазначив політик.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У той же час, за словами Миколи Томенка, його дивує войовничість і непоступливість політиків з різних таборів, які відстоюють введення воєнного стану.

«Я мовчу про тих депутатів, які купили собі посвідчення учасників бойових дій і не прослужили і дня в армії», – додав він.

Як зазначив Микола Томенко, створюється враження, що ці, такі різні за ідеологією, депутати обирають військовий стан лише заради того, щоб перенести дострокові вибори до Верховної Ради.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Недаремно в кулуарах парламенту як аксіому озвучують інформацію про згоду вождів Партії регіонів і частини демократів про проведення парламентських виборів у жовтні 2015 року», – сказав депутат.

Читайте також: