fbpx
Політика

Томенко пропонує притягувати до кримінальної відповідальності прихильників поділу України

 Як вважає народний депутат України, радник президента України Микола Томенко ідеологи поділу України на три сорти повинні понести кримінальну відповідальність.

 За його словами, сьогодні, коли країна і громадяни створюють умови, щоб допомогти переселенцям зі сходу, є унікальна можливість показати жителям Донецької та Луганської областей, що на заході і в центрі їм раді і що їх поважають.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Що всі ми – єдиний народ», – підкреслив депутат.

 Микола Томенко переконаний, що події, які сьогодні розгортаються на сході, є результатом злочинної діяльності попередньої влади, яка, борючись за перемогу в президентських виборах в 2004 році, разом з російськими політтехнологами висунула тезу про "три сорти українців".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Як він зазначив, саме з цього почалася агітаційна кампанія з розпалювання міжнаціональної ворожнечі, протиставлення регіонів та іншому.

 «А Путін зараз лише скористався зручною для нього ситуацією і створив передумови для силового протистояння на сході України», – додав Микола Томенко.

Читайте також: