fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи в Слов’янську замінували ємності з хімічною речовиною, – Куніцин

Зі Слов’янська Донецької області донині не можуть виїхати близько 40 % місцевого населення, а в української армії немає можливості розпочати повномасштабну наступальну операцію через те, що бойовики замінували ємності з хімічними речовинами. Таку заяву в ефірі телеканалу «Україна» зробив радник Петра Порошенка Сергій Куніцин.

За словами радника українського президента, у сил антитерористичної операції є відомості про те, що в Слов’янську терористи замінували ємності з хімічними речовинами. Терористи погрожують підірвати ємності в тому випадку, якщо сили антитерористичної операції почнуть наступати на місто.

«За тими даними, які у мене є, в даний момент в Слов’янську перебувають 50 тисяч осіб. У місті залишилися пенсіонери, люди похилого віку, а також ті люди, у яких немає фінансової можливості покинути регіон. Найстрашніше те, що терористи не дають можливості українським силовикам увійти в місто і звільнити його. Нам відомо, що бойовики замінували хімічні ємності. Від вибуху цих ємностей половина міста загине. Людям дуже важко», – заявив Куніцин.

Сьогодні також повідомлялося про те, що в Слов’янську зупинена робота хлібзаводу.

Читайте також: