fbpx
Політика

Гриценко прокоментував кадрову політику Порошенка

Останнім часом ходить багато чуток щодо нових кадрових змін у силовому блоці, які готує президент України Петро Порошенко. Зокрема згадувалося ім’я мільярдера Юрія Косюка, власника «Нашої Ряби», якого Порошенко, нібито, має намір призначити відповідальним за реформи в армії, МВС і СБУ.

 Народний депутат України Анатолій Гриценко вирішив прокоментувати кадрову політику глави держави. Зокрема, згадуючи чутки про Косюка, він написав у Facebook наступне: «Бізнес і влада окремо, ясна річ. Як і у мільярдера Верховного головнокомандувача».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Крім того, як повідомив Анатолій Гриценко, новим міністром оборони може стати Валерій Гелетей, який пройшов шлях від полковника до генерал-полковника всього за півтора року. За словами нардепа, він би міг назвати в Україні більше 50 кандидатів на місце міністра оборони, які є більшими професіоналами, ніж Гелетей.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Втім, як зазначив Анатолій Гриценко, вже немає сенсу, оскільки тенденція кадрової політики Петра Порошенка стає зрозумілою: при президенті головним банкіром, головним прокурором, головним дипломатом, головним армійським начальником, головним абсолютно у всьому в країні – може бути лише сам Петро Порошенко.

 «За все відповідає він один. Розплачуватися доведеться ж нам всім», – підсумував він.

Читайте також: