fbpx
Політика

Порошенко: «Ми не дозволимо ображати і паплюжити нашу армію»

Президент України Петро Порошенко обірвав спроби регіоналів, зокрема Олени Бондаренко, образити українську армію. Так, виступаючи в залі Верховної Ради, глава держави заявив, що українська армія сьогодні відроджується практично з нуля. Але вона здатна воювати і захищати Батьківщину від терористів і зовнішніх агресорів.

Читайте: АТО на Сході близька до завершення – РНБО

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Виступ президента почала переривати регіоналка Олена Бондаренко, викрикуючи зі свого депутатського місця: «Армія, яка вбиває дітей», на що Петро Порошенко емоційно відповів: «Ми не дозволимо ображати і паплюжити нашу армію», – стукнувши при цьому кулаком по столу. Також глава держави підкреслив, що українська армія потребує захисту не тільки влади, а й парламентаріїв.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Не залишайте її наодинці з тими, хто намагається підірвати віру в нашу армію, намагається ображати її, підспівуючи голосам російської пропаганди з-за кордону», – звернувся Петро Порошенко до нардепів.

Порошенко про українську армію (відео):

Читайте також: