fbpx
Музика

В особняку Олега Скрипки живуть біженці з Криму

Відомий український виконавець 50-річний Олег Скрипка повідомив, що дав притулок у своєму особняку на березі Київського моря, який ось вже багато років перебуває у стадії добудови, біженцям з Криму. У зірки тепер живе кримсько-татарська сім’я з чотирма дітьми.

Як розповів беззмінний лідер «ВВ»: «Це сім’я кримських татар – чоловік, дружина і четверо дітей. З ними я познайомився через сайт Крим-SOS, який допомагає знайти житло біженцям. Я щільно співпрацюю з кримськими татарами щодо фестивалю «КраÏна мрiй», який стартує на цих вихідних, адже у нас буде кримсько-татарська сцена, на якій виступлять їхні творчі колективи».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Олег Скрипка також повідомив, що має намір поїхати на схід країни і виступити там перед нашими військовими.

Як дізналися журналісти, будинок Олега Скрипки знаходиться на 30 сотках землі, де розташовується величезний город, сад, триповерховий будинок в етностилі, а також лазня і гараж. Сам музикант живе зі своєю дружиною Наталією і чотирма дітьми ( а у Олега ростуть два сини: 8-річний Роман і 6-річний Тарас і дві дочки – 4-річна Олеся і 2-річна Зоряна) в приватному будинку в Києві.

Читайте також: