fbpx
Політика

Аваков звернувся до «вояків», які побили журналістку під ВРУ

 Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до, як він сказав, «вояків», які 1 липня побили журналістку під Верховною Радою, а також тих, хто в бронежилетах і балаклавах ходить по Хрещатику.

 «Буде перемога чи буде затишшя у війні – ох дограєтеся – і справжні воїни України повернуться з фронту на хвилинку до Києва і всиплять вам так, що б надалі не кортіло.По свійськи, щоб дохідливо було – відповідно, як кажуть, до закону. Тому, що мають право! Патріоти?! На передову! А не бити дівчат під Радою і кидати димові шашки в центрі Києва», – написав він у Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За його словами, для нього патріоти це ті, хто не словом, а ділом доводить свою позицію на передовій.

 «Регулярні частини Нацгвардії – 1,2,3-й («Донбас») резервні батальйони Нацгвардії. Спецпідрозділи МВС: «Луганськ- 1», «Київщина», «Артемівськ», «Азов», «Миколаїв», «Шторм», «Київ-1», «Слобожанщина», «Харків-1», «Харків-2», «Дніпро-1», «Чернігів» – ті, хто сьогодні на передовій. Ті хлопці, хто закінчує останні приготування, висуваючись в зону АТО – «Золоті ворота», «Київ-2», «Миротворець», «Тернопіль», «Шахтарськ».. багато інших», – підкреслив він.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Як зазначив Арсен Аваков, саме ці люди і є патріотами, яких він поважає і перед якими несе відповідальність. При цьому він додав, що саме їм і потрібна підтримка всієї України.

 «Вони справжні сини і дочки своєї країни», – підсумував міністр.

Читайте також: