fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Верховної Ради матері військовослужбовців вимагають ротації в зоні АТО – депутат

Під стінами Верховної Ради зібралися матері українських військовослужбовців, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Зокрема, матері військовослужбовців вимагають від керівництва країни проведення ротації. Таку інформацію з трибуни Верховної Ради висловив позафракційний народний депутат України Віталій Чудновський. Слова депутата передає РБК-Україна.

Віталій Чудновський сказав, що матері українських солдатів вимагають проведення ротації тих бійців, які протягом кількох місяців перебувають на Донбасі. Як зазначив політик, матері турбуються про те, що українським солдатам не вистачає різного обмундирування.

Після цього слово взяв народний депутат України з групи «Економічний розвиток» Віталій Журавський. За його словами, матері українських військовослужбовців вимагають, щоб їхніх синів вчасно забезпечували шоломами і бронежилетами, гарячим харчуванням та ліками.

«Вони вимагають заборонити проводити заміну молоддю 18-19 років. Матері звертають увагу і на необхідність забезпечити бійців захищеними засобами зв’язку», – підсумував Журавський.

Раніше повідомлялося, що бойовики продовжують спроби вирватися з оточення на сході України.

Читайте також: