Луценко: “Ще ніхто такого не пропонував Донбасу”

Український президент Петро Порошенко впроваджує не тільки військовий, але і комплексний план звільнення сходу України від окупантів. Таку заяву в ефірі програми «Свобода слова» зробив радник президента України, лідер руху «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко. За словами Луценка, хаос на сході України несе реальну загрозу для країни.

Related Post

«Хаос, який повністю підтримується Російською Федерацією, загрожує Україні. Саме з цієї причини президент України Петро Порошенко запропонував не тільки відновлення миру, але і комплексну програму. Раніше Донбасу такого ніхто не пропонував. Тільки Кремль намагається законсервувати ситуацію в її нинішньому вигляді для того, щоб перешкодити Україні створити нову економіку і соціальну політику», – прокоментував свою точку зору колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

За словами радника українського президента, шлях до стабілізації ситуації на сході України лежить, зокрема, і через проведення дострокових виборів: як виборів на місцях, так і виборів до українського парламенту.

Leave a Comment