fbpx
Політика

Луценко: “Ще ніхто такого не пропонував Донбасу”

Український президент Петро Порошенко впроваджує не тільки військовий, але і комплексний план звільнення сходу України від окупантів. Таку заяву в ефірі програми «Свобода слова» зробив радник президента України, лідер руху «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко. За словами Луценка, хаос на сході України несе реальну загрозу для країни.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Хаос, який повністю підтримується Російською Федерацією, загрожує Україні. Саме з цієї причини президент України Петро Порошенко запропонував не тільки відновлення миру, але і комплексну програму. Раніше Донбасу такого ніхто не пропонував. Тільки Кремль намагається законсервувати ситуацію в її нинішньому вигляді для того, щоб перешкодити Україні створити нову економіку і соціальну політику», – прокоментував свою точку зору колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За словами радника українського президента, шлях до стабілізації ситуації на сході України лежить, зокрема, і через проведення дострокових виборів: як виборів на місцях, так і виборів до українського парламенту.

Читайте також: