fbpx
Політика

Михайло Саакашвілі: “Схід України може перетворитися в неконтрольовану зону”

Якщо в Україні ситуація розвиватиметься за сценарієм Володимира Путіна, то європейські держави отримають мільйони біженців на своїй території, так як Україна просто не зможе їх прийняти. Таку точку зору в інтерв’ю «Гордону» висловив колишній грузинський президент Михайло Саакашвілі.

«Ці події можуть призвести до більшої гуманітарної кризи, ніж та, яка була під час війни Мілошевича. Тоді сотні тисяч біженців з Боснії та Албанії виїхали до країн Європейського Союзу та Швейцарії. Крім ситуації з біженцями, схід України перетвориться на неконтрольовану зону, де будуть торгувати зброєю і наркотиками у напрямку до Європи», – прокоментував свою точку зору грузинський політик Михайло Саакашвілі.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За словами Михайла Саакашвілі, жодна європейська країна не повинна допускати порушення міжнародного права, як це робить в даний момент Російська Федерація.

«Влада Росії продовжує шукати аргументи для того, щоб відтягнути санкції. Але цих доводів у Путіна залишається все менше», – додав грузинський політик Михайло Саакашвілі.

Читайте також: