fbpx
Політика

Заяви Путіна свідчать про те, що РФ не припинить підтримувати терористів – Ляшко

 Народний депутат України Олег Ляшко прокоментував заяву президента Російської Федерації Володимира Путіна, яку той зробив у Відні. Зокрема, йдеться про те, що Путін вважає беззмістовним вимагати роззброєння «ополченців» на Сході України в той час, коли українські радикали досі не роззброєні.

«Для Путіна і терористів радикали – це Нацгвардія і добровольчі загони, які захищають територіальну цілісність України», – сказав Олег Ляшко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За його словами, заява Путіна свідчить лише про те, що Росія не припинить підтримувати терористів, що діють в Україні, а ті, в свою чергу, не складуть зброю.

«Звичайно, президент Порошенко повинен був спробувати переконати терористів добровільно скласти зброю, хоча для кожної розсудливої ​​людини заздалегідь був зрозумілий результат цих спроб», – зазначив Олег Ляшко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Тому, як вважає депутат, Петро Порошенко має оголосити про відновлення антитерористичної операції.

«А переговори з Росією – а не з терористами, яких вона підтримує – ми будемо вести з позиції сильного, коли звільнимо наш Донбас», – підсумував він.

Читайте також: