fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сергій Куніцин: “Керівництво Генштабу недієздатне”

Головне питання на сьогоднішній день – це недієздатність керівництва Генерального штабу, яка тягне за собою невиправдані жертви серед військовослужбовців української армії. Таку заяву в інтерв’ю «Главкому» зробив народний депутат від фракції «УДАР» Сергій Куніцин.

«Я є членом комісії, яка веде розслідування теракту з Іл – 76, і можу сказати, що до цих жертв привели безвідповідальність, недбалість і непрофесіоналізм окремих військових начальників. В цей же час окремі наші генерали примудряються проявляти чудеса героїзму і мужності. Наприклад, є заступник начальника Генерального штабу генерал -лейтенант Муженко, який з бійцями особисто ходить в атаку, є генерал-майор Воронченко, який займався командуванням берегової оборони в Криму і якого протримали п’ять днів у полоні», – висловив свою точку зору народний депутат Сергій Куніцин.

За його словами, в даний момент в Україні достатньо кваліфікованих підготовлених людей, які мають військово-стратегічне мислення. Також Куніцин виступив за створення єдиного координаційного центру АТО.

Читайте також: