fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ми помстимося за кожного загиблого на сході українця, – МВС

Станом на сьогоднішній день 25 липня 2014 року, під час конфлікту в східних областях України загинули 460 українців. З такою заявою в інтерв’ю телеканалу новин «24» виступив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко. За словами радника Арсена Авакова, держава буде мстити за кожного загиблого українця.

«На сьогоднішній день ми продовжуємо формувати добровольчі підрозділи. Чергові 80 добровольців з батальйону «Азов» вчора були відправлені в зону дій антитерористичної операції в Маріуполь Донецької області. Крім цього принесли присягу близько 600 бійців батальйону «Донбас». У керівництві Національної гвардії було прийнято рішення про формування 4 і 5 батальйонів», – прокоментував ситуацію радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

На завершення Антон Геращенко також зазначив, що тимчасове припинення вогню з боку українських силовиків не означає, що вони не будуть відкривати вогонь при атаці з боку терористів. До слова, самі терористи порушували мирний режим вже неодноразово.

Читайте також: